søndag 18. oktober 2009

Vinduer og pipe på plassDet ble en snartur til Aassetra i helgen for å sjekke fremdrift. Det var for mørkt når vi kom frem fredag kveld ift. å dra innom hytta vår. Lørdag morgen var vi usedvanlig raske med frokosten, og kom oss raskt av gårde for å ta hytta i øyesyn. Byggmester Bjørn hadde oppdatert oss på fremdriften, slik at vi var klar over at både vinduer og pipe var satt inn. Utrolig hva vinduene gjør for totalinntrykket av hytta, selv om innrammingen ikke er fullført! Da vi kom inn i hytta, så vi også at mesteparten av isolasjonen var på plass. Vi benyttet også anledningen til å ta nøyaktige mål av kjøkkenkroken, samt en prat med Bjørn for å avklare plassering av varmtvannsbereder. Dette blir kanonbra!

Bilder fra den kommende loftstuen i oppstuggu, samt fra spisekroken i stua. Flott utsikt fra vinduene!

2 kommentarer:

  1. Hei Heidi
    Hytta deres ser veldig fin ut. Vi har sendt forespørsel til Bjørn om oppsett av hytta vår som vi har planer om å begynne med til neste vår. Rune håper vi kan møtes til en flaske vin når hyttene er ferdig:-)
    Hilsen Rune og Bente

    SvarSlett
  2. Vi er utrolig fornøyde med Bjørn, han er en du kan stole 100% på. Oppstart til våren bør passe ham perfekt, da er han ferdig med hytta vår + en annen hytte han bygger i Hugulia. Vin any time :-)

    SvarSlett