mandag 5. oktober 2009

Høstferie i Synnfjell

Vi tok oss et par fridager ifm. høstferien for å tilbringe en langhelg til fjells. Benyttet samtidig anledningen til å møte elektrikeren for gjennomgang av tilbudet han har sendt oss. Fant raskt ut at her lukter det budsjettsprekk. Det er lett å la seg rive med ift. noen ekstra spots og litt flere meter med varmekabel...

På fredagen hadde vi en flott tur til toppen av Spåtind (1414 m.o.h.) sammen med trivelige hyttenaboer. Været og utsikten var upåklagelig!Det første større innkjøpet på inventar-fronten ble også gjort. Vi tok en tur til Myhre smie på Vest-Torpa (www.myhre-smie.no), og der falt vi pladask for en fantastisk lysekrone. Den skal få hedersplassen over spisebordet i stua!

Mens vi var på fjellet ble det levert både vinduer og pipe-elementer til hytta. Vi gleder oss til neste fjelltur, - da er vinduene satt inn, og det vil nok gi fasaden et løft!

3 kommentarer:

 1. Flotte bilder fra Synnfjell! Var dere der oppe hele helgen, og i så tilfelle, hvor mye snø kom det på Aasetra i løpet av helgen?

  SvarSlett
 2. Vi var der fra torsdag til søndag. Tipper det kom ca. 20 cm på lørdag. Har hørt fra byggmesteren vår at det har kommet i hvert fall 10 cam til nå!

  SvarSlett
 3. For noen utrolig flotte bilder! Virker herlig å ha hytte på fjellet :) Gleder meg til vårt hytteprosjekt er i mål.


  Hilsen Elin
  http://hytteprosjektet.blogspot.com/

  SvarSlett