lørdag 30. januar 2010

Peisen - We love it!

Måtte bare ta en dagstur til Synnfjell i dag etter å ha fått tilsendt div. mobil-bilder av peisen vår. Og ja - den ser fin ut på bildene, men den er enda finere i virkeligheten. Vi er veldig fornøyd, så nå er det bare å glede seg til vi kan fyre i den! Mulig vi skal ha "peisstøtter" i smijern i hvert hjørne, vi får se...

De 3 soverommene i 1. etg. hadde også fått panel på veggene, og noen meter av mine panel-lakkerte lister hadde kommet på plass. Bildet under er fra vårt soverom, som p.t. brukes som pauserom :-)


Etter at vi nok en gang kunne konstatere at arbeidet var godt utført, ble det tid til en fin skitur + lån av dusj hos hyggelige hyttenaboer før vi vendte nesa hjemover.

4 kommentarer:

 1. Hei!

  Veldig fin peis!! Ser veldig veldimensjonert ut - ikke for liten og ikke for prangende. Hadde det vært mulig å få vite hvor mye dere har måttet punge ut for herligheten? (eks innsatsen)

  tegner og funderer på vår egen peis for tiden...

  SvarSlett
 2. Hei Torill,

  Pris for peisen er ca. 50' + mva. uten innsatsen.

  SvarSlett
 3. Hei

  Kjempeflott peis:-) Jeg likte også veldig godt fargen på "pauserommet" ditt. Hvilken farge er det dere har brukt her?

  StinA

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig tilbakemelding! Panelet på soverommet har vi fått levert ferdig behandlet fra sagbruket. De har brukt noe som de kaller jernvitriol beis. Ta evt. kontakt med Bjertnes sag (www.bjertnaes.no).

  SvarSlett