tirsdag 24. mars 2009

Hyttedrømmen realiseres!

Ca. ett år tilbake i tid ble hyttedrømmen født for alvor. Vi satt en liten, leid hytte på Sjusjøen i påsken, og var enige om at hyttelivet definitivt var noe for oss. Etter grundige økonomiske beregninger kunne vi konstatere at det ville være fullt mulig å realisere drømmen, - innenfor rimelighetens grenser selvsagt...

Sjusjøen var et naturlig sted for oss å starte mht. å se etter drømmestedet, da vi har tilbragt mye tid i området og trives godt. Etter div. kvelder med surfing på Finn.no måtte vi slå fast at vår hyttedrøm fort ble litt for dyr i dette området. Enten måtte vi senke kravene til komfort, eller kanskje vurdere andre områder...?

Det ble det siste alternativetsom ble løsningen for oss. Etter tips fra en kollega (takk, Petter!) tok vi turen til Synnfjell for å se på hyttetomt. Vi falt pladask! Vi fant raskt ut at området har alt vi ønsker oss sommer som vinter. Stedet er et eldorado for oss som er glad i bortover-ski, i tillegg til at terrenget er fantastisk for fotturer i sommerhalvåret. 

Etter noen ukers grubling, - og budsjettering - var vi glade eiere av hyttetomta du ser på bildet. På denne bloggen kan du følge oss på veien mot ferdigstillelse av vårt fjellparadis. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar