lørdag 30. januar 2010

Peisen - We love it!

Måtte bare ta en dagstur til Synnfjell i dag etter å ha fått tilsendt div. mobil-bilder av peisen vår. Og ja - den ser fin ut på bildene, men den er enda finere i virkeligheten. Vi er veldig fornøyd, så nå er det bare å glede seg til vi kan fyre i den! Mulig vi skal ha "peisstøtter" i smijern i hvert hjørne, vi får se...

















De 3 soverommene i 1. etg. hadde også fått panel på veggene, og noen meter av mine panel-lakkerte lister hadde kommet på plass. Bildet under er fra vårt soverom, som p.t. brukes som pauserom :-)


Etter at vi nok en gang kunne konstatere at arbeidet var godt utført, ble det tid til en fin skitur + lån av dusj hos hyggelige hyttenaboer før vi vendte nesa hjemover.

søndag 24. januar 2010

Arbeidshelg

Januarsalget har vært godt utnyttet, og resultert i anskaffelse av bl.a. spisestue (inkl. det tidligere omtalte bordet), sofa + bord og div. senger.

Forrige helg var det tid for litt egeninnsats. 100 m taklister skulle behandles med 2 strøk hvitpigmentert panellakk. I tillegg beiset vi veggene i oppstugu med Jotun interiørbeis (1 del valnøtt + 2 deler drivved) og behandlet tømmerpanelen på stue-/kjøkkenvegger med gotisk patina. Vi jobbet fra tidlig morgen til sen ettermiddag både lørdag og søndag, så det ble ikke tid til noen skitur, men du verden så fornøyd vi var både med oss selv og resultatet!

Steinhaugen på bildet under er noe av det som skal bli til peis. Spennende!




fredag 8. januar 2010

Møbler og stæsj

Januar = møbelsalg! Det passer oss perfekt, vi snakker kun 10 - 12 uker til ferdigstillelse av hytta. Foreløpig har det blitt mest titting, bortsett fra shopping av div. knagger, lyslykter, sengetøy etc. etc., men begynner å få et bilde av hva vi skal kjøpe. Har vært på Bohus i dag, og falt pladask for dette bordet. Skulle bare så veldig gjerne hatt en langbenk til det....


mandag 4. januar 2010

Slik jobber en skikkelig byggmester!

I skrivende stund er veggene i stue og kjøkken i ferd med å bli panelt. Da vi var innom hytta i romjulen, så det slik ut:


Bjørkebakken jr. har tydeligvis gått i god skole hos sin far, for her var tømmerpanelet stablet med stor presisjon for å sikre skikkelig tørk. Dette liker vi!