torsdag 30. juli 2009

Moro å kunne konstantere fremdrift!


Etter Hellas-ferie bar det til fjells, og vi var selvsagt spente på å se hva som hadde skjedd på tomta vår. Været var ikke det beste, men vi måtte selvsagt ta bilder av den ferdigstøpte plata. Utrolig gøy å med noe "håndfast", - et helt konkret bevis på at vi virkelig er i gang med hyttebyggingen!

Vårt 10 dagers opphold i Synnfjellet ble ikke like bra som i fjor mht. været, men vi koste oss allikvel med fine fjellturer og litt fisking.

søndag 19. juli 2009

Støping av ringmur og plate

Har nettopp avsluttet 2 ukers ferie i Hellas. Fikk en hyggelig melding fra Bjørkebakken inkl. mms med beskjed om at støping er fullført, så nå gleder vi oss til å reise til fjells i morgen for å se på fremdriften! Værmeldingen er ikke den beste, men vi tåler litt regn nå etter 2 uker med stort sett strålende sol og 30 - 35 graders varme.

onsdag 1. juli 2009

Da er vi i gang!

Vi dro til fjells i helgen, - mest for å slappe av, men vi var selvsagt også nysgjerrige på om det hadde skjedd noe på tomta. Det viste seg at gravingen var i full gang! I skrivende stund er graving fullført, forskaling er påbegynt og støping skjer i neste uke. Det begynner virkelig å gå opp for oss at vi skal bli hytteeiere!

Været i fjellet var fantastisk i helgen, og vi hadde fine turer både lørdag og søndag. Lørdag ble det en skikkelig langtur til bl.a. Høgkampvannet og Spåtind, - helt klart en av de flotteste turene vi har hatt i Synnfjellet.

2-3  minutters gange fra tomta vår gir denne utsikten

Litt lengre opp på fjellet ligger snøen fremdeles...